A Computer hardware and components forum. ComputerBanter.com

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Go Back   Home » ComputerBanter.com forum » Video Cards » Ati Videocards
Site Map Home Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Direct X and ATI TV bug??



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old January 5th 06, 02:41 AM posted to alt.comp.periphs.videocards.ati
Guest
 
Posts: n/a
Default Direct X and ATI TV bug??

I recently upgraded from an ATI All-in-wonder Rage Pro to an Nvidia
FX5500 video card and the TV Wonder Pro.

(Win98, MCC 7.9, DirectX 9.0c, WME-8)

Long story short, I'm having the same problem with the new upgrades that
I had with the AIW. The TV stalls upon opening at UNPREDICTABLE times
and I having to re-boot to use the TV again.

One thing I noticed this time around is that when the TV stalls the
DxDiag shows that NONE of the DirectX display features are available!!!
i.e. Direct draw, Direct 3d, and agp texture. (Before any TV stall
these do show as functional.)

What's going on? Is this a Direct X problem. I heard that DX version
9.0b was buggy with ATI TV, but has this not been fixed in version 9.0c???

Any insights are greatly appreciated.
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 ComputerBanter.com.
The comments are property of their posters.